تبلیغات
مطالب اینترنتی - آموزش پخت مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی

آموزش پخت مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی

نویسنده :
تاریخ:یکشنبه 11 تیر 1396-11:11 ق.ظ



مفیدستان:

آموزش پخت مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی

آموزش پخت مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی به همراه سس

برای پخت این غذا لذیذ باید توجه و سلیقه کافی را داشته باشید.این غذا مکلوبا یا مقلوبه خوراکی بی نظیر با ریشه ای ایرانی و از فامیلهای نزدیک ته چین مرغ هست ولی معمولا همۀ کس برای تهیه آن وقت نمی‌گذارد. به ما اجازه بدهید این طرز تهیه آن را به شما معرفی کنیم: برگه زردآلو، گوشت چرخ کرده، سس آب انگور قرمز تغلیظ شده ، پیاز کارامل، کدوی حلوایی و برنج، تنها ۴۰ دقیقه برای آن وقت بگذارید و غذا آماده هست.

به گزارش تالاب:ضیافتی کامل تنها در یک دیگ. تمام بخش هایی که تهیه مکلوبا را سخت میکنند تقسیم بندی کردیم: همۀ مواد لازم پخته و همراه ادویه میباشند و شما فقط باید انها را لایه لایه در دیگی بریزید تا جایی که پیازهای ته دیگ کاملا سفت و برشته شوند. خوراکی مجلسی، خوشمزه و لذیذ!

مواد لازم:

برای برگه زردآلو :

۴۰ عدد برگه زردآلو
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو
یک قاشق غذاخوری تخم کاج
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز کوچک رنده شده
یک چهارم قاشق مرباخوری نعنای خشک
۲ حبه سیر له شده
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل سیاه درشت

برای سس:

۲ لیوان آب انگور قرمز تغلیظ شده
یک عدد چوب دارچین
۳ عدد فلفل انگلیسی نکوبیده
۳ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری رب انار

مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی

برای برنج:

۲ لیوان برنج باسماتی
یک قاشق مرباخوری سرخالی نمک
یک قاچ متوسط کدوی حوایی پوست کنده شده
۶ قاشق روغن زیتون
۳ عدد پیاز سفید ورقه شده به ضخامت ۲ سانتیمتر
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

ادویه برای لایه ها:

نصف قاشق مربا خوری فلفل انگلیسی آسیاب شده
یک چهارم قاشق مرباخوری دارچین آسیاب شده
یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده

طرز تهیه:

۱٫ روی برگه زرد آلو آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت آن را کنار بگذارید.

۲٫ تمام مواد برای پر کردن برگه زردآلو «گوشت چرخ شده، تخم کاج و …» را با هم مخلوط کنید. برگه زرد آلو را باز کرده و با کمک انگشت مقداری از مواد آماده شده را داخل زردآلو کنید.

۳٫ زردآلوهای آماده شده را در تابه لبه دار ریخته، مواد لازم برای سس را به آن اضافه نموده و بگذارید به جوش آید. پس از به جوش آمدن به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

۴٫ زردآلوها را خارج کرده و کناری بگذارید. سس حاصل را روی آتش بگذارید تا غلیظ شده و حجم آن به اندازه نصف لیوان برسد. سس آماده شده را صاف کرده و کنار بگذارید.

۵٫ کدوی حلوایی را به ضخامت ۲ میلیمتر ورق کنید و با ادویه لایه ها مخلوط نمایید.

۶٫ ۳ لیتر آب را همراه نمک در دیگ ریخته و روی آتش بگذارید تا به جوش آید. برنج را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر روی آتش متوسط آن را بپزید. آتش را خاموش کرده و آبکش کنید. برنج را دوباره در دیگ برگردانید



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

مطلب آموزش پخت مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :آموزش پخت مقلوبه، یک ته چین فراموش نشدنی
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d9%85%d9%82%d9%84%d9%88%d8%a8%d9%87%d8%8c-%db%8c%da%a9-%d8%aa%d9%87-%da%86%db%8c%d9%86-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%85%d9%88%d8%b4-%d9%86%d8%b4%d8%af%d9%86/


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo